Hør mere om denne dygtige Skrothandler

Hør mere om denne dygtige Skrothandler

8. juli 2020 Slået fra Af ChristnaW

Hej bloggen! I dag skal vi tale om noget meget spændende her på bloggen. Især hvis du har en virksomhed. I dag her på bloggen skal det nemlig handle om en skrothandler, som er super dygtig indenfor sit felt. Så hvis du har lyst til at høre mere, så er det i dag, at du skal læse med herinde. 

Skrothandler kan hente dit skrald

uniscrap.dk/

Det skal som sagt handle om en skrothandler i dag, som er super dygtig, og som mange virksomheder allerede gør brug af. Så har du en virksomhed, hvor du har meget jernaffald, kobberaffald eller kabelskrald? Hvis ja, så skal du klart læse med på bloggen her i dag. Det skal handle om en skrothandler, som rent faktisk tager imod dit skrald på en af deres 5 modtagerpladser. Disse modtagerpladser er spredt rundt i både Danmark og Sverige, så du kan altså finde denne virksomhed mange forskellige steder. Du behøver ikke at bo i en bestemt by, for at bruge deres service. Når de henter dit affald, så skal du huske, at det skal være renset godt, så det kan smides ud efter reglerne. Der er nemlig opsat nogle regler indenfor dette område, så vi kan være gode ved miljøet, men det vil vi jo også gerne alle sammen. Så det gælder både affald i form af jord, sten og andet lignende affald, men også i form af andre typer spåner, f.eks. plastikspåner, metal spåner og andet.

En del regler, for at være gode ved miljøet

Det handler jo som sagt om skrothandler i dag her på bloggen. Jeg håber, at I allerede har lært en masse. Mit mål med denne blogpost er, at så mange af jer som muligt har lyst til at bruge deres service fremover. Jeg bruger den nemlig selv, og jeg synes virkelig, at livet er blevet nemmere med denne skrothandler. Men det skal selvfølgelig ikke kun handle om de mange regler, som gælder på dette område. Det skal også handle om, hvad de ellers tilbyder. Du kan nemlig også leje udstyr som containere hos denne skrothandler. Og hvorfor skulle du gøre det? Jamen det benytter vi os for eksempel af, for at vi nemt kan opbevare det skrot, som skrothandleren senere skal afhente hos din virksomhed. Jeg har linket til deres virksomhed længere oppe i denne blogpost, hvor du kan læse meget mere om deres service samt priser.

Læs mere på bloggen lige her.