Afhentning af affald med en pink lastbil

Afhentning af affald med en pink lastbil

17. maj 2020 Slået fra Af ChristnaW

Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal vi tale om afhentning af affald med et firma, som er super seje til denne slags service. De kører rundt i en pink lastbil, hvilken er mega sejt. De er synlige i bybilledet, og måske har du allerede set dem, når du kører eller går rundt i København. Læs med!

Afhentning af affald i din bolig

I dag her på bloggen skal vi tale om afhentning af affald med et firma, som er super seje til denne slags service. De kører rundt i en pink lastbil, hvilken er mega sejt.

Hvem er dette firma, som tilbyder afhentning af affald hjemme hos dig? Dette forholdsvis nye firma tilbyder ikke kun én affaldsløsning. De tilbyder faktisk lige  den løsning, som du har behov for hjemme hos dig eller i din virksomhed. Du kan altså få en skræddersyet affaldsløsning, som passer bedst til dit behov og din pengepung. De er et super tralvt firma, og har udført hele 1465 afhentninger af affald i 2018. Det er alligevel mange. De har 99% tilfredse kunder, som er noget, som de går utrolig højt op i. Deres priser er super gode og starter fra 399 kroner. Det er helt op til dig, hvad du skal have afhentet. Det er selvfølgelig alt efter hvad der skal hentes, hvor meget det kommer til at koste. Læs med nedenunder, hvor det skal handle om hvilke andre service denne virksomhed tilbyder.

Hvad tilbyder de ellers?

Dette firma tilbyder mange andre service end afhentning af affald hos private og erhverv. De tilbyder nemlig også rydning af boliger. Det kan være et dødsbo, men det kan også være et kælderrum eller loft, som du gerne vil have ryddet. Hvis det er et dødsbo vil jeg lige sige, at dette firma er super respektfulde i disse situationer, når de kommer ud til dig. De ved, at det er en svær tid, og at de kan hjælpe dig rigtig meget ved at gøre dette stykke arbejde. Men derudover hjælper de også gerne med at tømme rum, hvor du bare har en masse ting, som skal på losseren. Det kan være, at du skal rive et badeværelse eller køkken ned i huset, og have renoveret det. Så kan det godt være, at opgaven virker lidt nedern, fordi der er så meget affald, som skal tages væk før du kan gå igang med at renovere. Dette firma afhenter dit renoveringsaffald, når du ringer. De gør meget ud af at komme ud til dig hurtigt og give dig en effektiv oplevelse.

Læs også meget mere om bolig lige her på bloggen. Ha’ en dejlig dag.