Statiske beregninger, det er ikke så kedeligt, som det lyder

Statiske beregninger, det er ikke så kedeligt, som det lyder

31. marts 2020 Slået fra Af ChristnaW

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om statiske beregninger, som er noget, der er vildt vigtigt at få foretaget, når du bygger hus. Det er også noget, som bliver foretaget, når der bygges lejlighedsbygninger, skoler, sygehuse osv. Den virksomhed, som det skal handle om i dag leverer enkle, korrekte og letforståelige beregninger.

Statiske beregninger for privat eller erhverv

statiske beregninger med dygtigt firma

Først og fremmest, hvorfor udføres statiske beregninger? De udføres for at afdække en bygnings styrke og stabilitet. Hvis man ikke gør dette, kan man desværre komme ud for, at bygningen falder sammen og at vægge kollapser. Så hvornår udføres en statisk beregning? Det gør den når man for eksempel vil fjerne en skillevæg i sit hus, eller man vil banke en dør eller et helt værelse ned. Her skal man beregne, hvorvidt resten af konstruktionen stadig kan holde bygningen oppe. Hvis dette ikke er tilfældet, så skal man kigge på hvilke tiltag der skal til, for at forstærke konstruktionen af dit hus eller din lejlighed. Du skal altid være sikker på, at du er sikker i dit hjem. Bare lige for lidt mere info, så kaldes disse beregninger også for ingeniørberegninger, så måske her du hørt dette ord før?

Med dette firma får du præcise beregninger, som er til at forstå

Hos det firma, som det handler om i dag, er det super vigtigt, at deres beregninger er super præcise, men også enkle og lette at forstå for den almene husejer. Det kan være meget kompliceret at kigge på tal og kurver og beregninger, især hvis man, som jeg, ikke er matematiker, men dette firma gør det nemt for dig. Så hvis du har planer om at rive noget ned i din bolig, så kan du trygt kontakte dem. Det kan være bjælker, vægge eller andre bærende konstruktioner i din bolig. Ved alle disse, er det utrolig vigtigt, at du får lavet en statisk beregning. Du kan læse meget mere om de forskellige slags statiske beregninger inde på deres hjemmeside, hvor de også fortæller om priser på deres service. De har en kontaktformular nederst på siden, hvor du kan beskrive dit drømmeprojekt, og så vender de tilbage til dig med tilbud på deres service til netop dit projekt. Det er super nemt, og en sikker måde at bygge eller bygge om på. Jeg håber, at du har fået inspiration til at gå igang med dit projekt!

Læs mere på bloggen lige her.