Har du brug for et kontor? Få et erhvervslejemål på Diakonissestiftelsen

Har du brug for et kontor? Få et erhvervslejemål på Diakonissestiftelsen

14. januar 2021 Slået fra Af ChristnaW

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om et erhvervslejemål på Frederiksberg i flotte lokaler. Så hvis du er i den sundhedsfaglige branche, er det måske noget for dig at rykke ind i disse lokaler hos Diakonissestiftelsen. De har flotte omgivelser og flotte lokaler. Læs med.

Har du brug for et kontor? Få et erhvervslejemål på Diakonissestiftelsen

I dag her på bloggen skal vi tale om erhvervslejemål på Frederiksberg, som jo virkelig er en flot del af København. Her ligger Diakonissestiftelsen, som er den førende udlejer inden for erhvervslokaler på Frederiksberg. Det er de, fordi de huser rigtig mange indenfor sundhedsbranchen, som er super glade for at være i deres lokaler. Det er historiske, flotte lokaler, som har stået i mange, mange år. De er dog gennemgået en renovering og står flottere end nogensinde nu. Dette erhvervslejemål på Frederiksberg har en stor portefølje af erhvervslejemål fordelt ud i alle deres lokaler. Det er nemlig nogle store bygninger, og kan derfor huser mange. De har mange års erfaring og yder ekspertise  inden for det sundhedsfaglige område med udlejning til organisationer, privatpraktiserende speciallæger, psykologer, speciallægecenter, ultra- og røntgenklinik.

Vil du og din virksomhed bo centralt og flot?

Hvis du har ledt efter erhvervslejemål i København i lang tid, så er dette på Frederiksberg helt sikker noget for dig. Måske har du kigget i de nye bygninger, men er ikke vild med de kolde, rå look. Så skal du kigge mod dette erhvervslejemål på Frederiksberg, hvor man får historie og sjæl i et kontor. Derudover kommer du til at “bo” sammen med mange andre virksomheder, som laver noget ala det du laver. Der kan derfor opstå gode samtaler, samarbejde på tværs mm. Vil du bo attraktivt med en god beliggenhed i et sundhedsfagligt miljø? Så er dette lige dig. Der er omkring 60 erhvervslejemål i mange størrelser, fra 10 til 1.500 kvm., og til mange behov. Dette sted tilbyder ting som konference og mødelokaler, fælles reception, kantine samt kopi- og printrum. Det med at have fælles kantine kan virkelig noget. Så kan man sætte sig derned og tale med en masse spændende mennesker imens man spiser noget dejligt, sundt mad. De overholder alle COVID tiltag, så det er ikke noget, som du lige nu skal være nervøs for. Jeg vil virkelig anbefale at kigge mod dem, hvis du står og mangler et sted at huse din virksomhed.

Jeg håber, at du fik noget ud af denne blogpost. Læs mere her.