Har du brug for fedtsugning af din hals og kæbe?

Har du brug for fedtsugning af din hals og kæbe?

25. januar 2020 Slået fra Af ChristnaW

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om fedtsugning af hals og kæbe. Dette er noget, som flere og flere får foretaget, fordi de har fedtdepoter siddende på disse steder, og har virkelig svært ved at komme af med dem. Så lad os tale om hele proceduren i dag her på bloggen. Læs med.

Fedtsugning af hals og kæbeparti – det er slet ikke så svært

Det skal som sagt handle om fedtsugning af hals og kæbeparti i dag her på bloggen. Jeg har faktisk selv fået en sådan operation foretaget, og det er derfor, at jeg i dag vil sætte fokus på dette. Der er mange steder i Danmark, som tilbyder denne fedtsugning, men det skal handle om et helt bestemt sted, hvor jeg fik min operation. Det er en kort operation, hvor der føres en kanyle igennem to små huller på hver side af kæbepartiet. Det vil også sige, at alle chancer for ar virkelig mindskes. Kanylen fjerner de overflødige fedtceller, som skaber de fedtlager, som man er ked af. På den måde, bliver kæbelinjen mere markeret. Herefter lukkes de små sår med et enkelt sting. Dette var sådan, min læge forklarede det til mig, da vi havde den første konsultation. De er virkelig gode til at forklare og svare på spørgsmål, inden man for foretaget en fedtsugning, og det satte jeg vildt meget pris på.

Efter operationen

Som du nok kan fornemme, så har jeg været vildt glad for, at jeg fik foretaget denne fedtsugning af hals og kæbe. Jeg har en meget flottere kæbelinje nu, og jeg tænker slet ikke over, hvilken side et billede bliver taget fra, eller om jeg har dobbelthage. Jeg tænker heller ikke over, hvad andre mon tænker om mit udseende. Jeg er bare glad for det. Det skal siges, at man selvfølgelig skal dyrke motion regelmæssigt og spise sundt. Det er ikke en løsning at få en fedtsugning, hvis det er for at tabe sig. Så tag fat i det først, og så hvis du stadig har overflødige fedtdepoter forskellige steder på kroppen, så kan du tage fat i denne klinik, som kan hjælpe dig. Du kan selvfølgelig få svar på alle dine spørgsmål, hvis du kontakter dem. Jeg har linket til deres hjemmeside lidt længere oppe i denne blogpost, så du kan finde deres kontaktoplysninger. Jeg håber, at denne blogpost har hjulpet dig og så vil jeg bare sige held og lykke med din fedtsugning.

Læs mere her.