Dickies 874 nyheder på bloggen!

Dickies 874 nyheder på bloggen!

14. januar 2021 Slået fra Af ChristnaW

Hej alle. I dag skal i tale en masse mode og det er jo det, som jeg elsker aller mest. Det skal handle om Dickies 874 nyheder, og jeg vil vise jer nogle af de styles, som jeg er mest vild med. Jeg håber, at I vil læse med i dag og lære mere om dette brand.

Dickies 874 nyheder på bloggen

Jeg er vild med at finde nye brands, både til mig og min kæreste, og med det brand, som vi skal tale om i dag har jeg virkelig skudt papegøjen. Det er for vildt et brand. Det hedder Dickies 874, og de har alt muligt fedt. Så jeg tænkte, at jeg kunne vise jer lidt styles i dag her på bloggen. Vi skal tale Dickies nyheder. Det er de varer som har potentialet for i fremtiden at blive det mest populære i hele Dickies sortimentet såsom skatertøj, arbejdstøj og hverdagsbeklædning. Jeg vil nu dele nogle af mine favorit styles:

Jeg elsker virkelig deres bukser, som både fåes til mænd og kvinder. Inde på Dickies 874’s hjemmeside, kan du tage et kig, og finde den style som passer aller bedst til din unikke stil. Nedenfor vil jeg fortælle en masse mere om dette nice brand, som jeg lige har opdaget.

Om Dickies to Wear

Jeg er helt vild med historien bag Dickies 874. Det er et brand med mange år på bagen, og derfor har de også erfaring med at lave tøj i god kvalietet, som du trygt kan smide dine penge efter. Deres målsætning er at kunne tilbyde det bedste udvalg fra Dickies i både styles og størrelse i hele Europa. Og de er godt på vej, i hvertfald på det danske marked, hvor de har taget den plads, som de fortjener. Hvor stammer brandet så fra? Jamen det stammer helt tilbage fra 1922, hvor de designede den originale Bib Overall med Williamson Dickie. Derefter designede de den ligeså originale 874 Work Pant i 1970érne. Så de er altså first-movers på ret meget. Og de har gjort det igen med det sidste nye skud på stammen, som er den ultimative skater pant 894 Industrial Work Pant. Det er så god en buks, fordi den med sin mekaniske strækfunktion yder perfekt under hård belastning, som skatere jo udsætter deres tøj for, når de falder. Buksen er designet af skatere, til skatere. Men Dickies 874 laver også helt almindeligt hverdagstøj til dig og mig. Se mere på deres hjemmeside.
Læs mere her på bloggen.