Woocommerce webshop med Orango

Woocommerce webshop med Orango

15. april 2020 Slået fra Af ChristnaW

Hej alle sammen! I dag skal det handle om en virksomhed, som kan hjælpe dig med at kreere en Woocommerce webshop til din virksomhed. De er super dygtige til deres kram, og har mange år på bagen. Så læs med i dag her på bloggen, hvis du har brug for at få bygget en ny hjemmeside. 

Woocommerce webshop – sælg dine varer online

I dag her på bloggen skal det som sagt handle om, hvordan du kan få en hjemmeside lavet i WooCommerce webshop. Det skal handle om, hvordan du kan komme til at sælge dine varer online, hvis du går og drømmer om det. Den virksomhed, som det skal handle om, har mange års erfaring i dette. Deres dygtige hjemmesideudviklere kan lave et unikt design til din virksomhed, så I kan stå ud fra mængden og jeres kunder kan kende jeres look. De kan skabe en hjemmeside, som dine kunder har lyst til at komme tilbage til igen og igen. Men hvorfor er det smart at have en online butik? Det er det fordi salget i detailhandelen roligt falder mens netsalget fortsat stiger. Det bliver altså i højere og højere grad vigtigt at have både en fysisk butik og en online webshop. Denne webshop kan du få bygget i mange forskellige programmer, men Woocommerce er en af de bedste, og altså også den, som denne webudvikler arbejder i. Ud over at det er vigtigere og vigtigere at have en webshop ud over sin fysiske butik, så er det vigtigt, at din webshop er responsiv for automatisk at tilpasse sig kundens skærmformat. Lad os tale mere om det nedenfor.

Responsiv hjemmeside

Som jeg var inde på ovenfor, så er det vigtigt, at din hjemmeside også er responsiv for automatisk at tilpasse sig dine kunders skærmformat. Det vil sige, at hvis de shopper på deres telefon, så skal hjemmesiden tilpasse sig den størrelse, og hvis de shopper på en stor computer, så skal websitet også passe til den størrelse. Ved at bygge din hjemmeside i WooCommerce webshop programmet, kan du væres sikker på, at du får alle disse punkter på plads. Du kommer til at have en brainstorm session med den webudvikler, som bliver sat på din opgave. Sammen finder I ud af, hvad dine ønsker er for hjemmesiden, samt hvem din virksomhed er. På den måde kan webudvikleren være sikker på, at han/hun skaber en unik website til dig.

Læs mere her.