Webbureau i Holbæk

Webbureau i Holbæk

17. marts 2020 Slået fra Af ChristnaW

Hej alle sammen! Er der nogen derude, som har brug for en ny hjemmeside? Det kan være, at din virksomhed ikke har en, eller også har I brug for, at den bliver fornyet. Hvad end I har brug for, så læs med i dag og lære mere om dette webbureau!

Læs med om dette seje webbureau!

Det skal som sagt handle om et webbureau i dag, som er super dygtige til at bygge nye hjemmesider for alle mulige slags kunder. Store som små virksomheder, og ligegyldigt hvilket produkt, de sælger. De går højt op i, at alle deres kunder er 110% glade for deres produkt. Med dem, får du en moderne hjemmeside, som er fuldt optimeret til dagens brug, og du ejer tilmed selv alt indholdet. Dette betyder, at koder, design og indhold er dit når hjemmesiden er færdig, og derfor vil du altså ikke være stavnsbundet til at få noget rettet udelukkende fra denne virksomhed fremover. Det kan jo være, at du har lyst til at benytte et andet bureau, næste gang der er noget med din hjemmeside. Du skal ihvertfald ikke være stavnsbundet til dette firma, og det går de super højt op i. Det viser noget om deres service.

Få et gratis udkast

Hvad sker der, når du kontakter dette webbureau? Til at starte med har i et indledende møde, hvor deres dygtige medarbejdere stiller vi skarpt på dine behov for dette websiteprojekt. Hvad skal siden kunne? Hvad vil I gerne have, at jeres kunder lægger mærke til? Er det en webshop? Hvis ja, hvordan får I kunderne dirigeret hurtigt mod ‘køb’? Derudover kommer I til at tale om layout, farver, skrifttyper, domænenavn osv. Når dette webbureau har gennemgået alle behov og ønsker med dig, så vil de præsentere et design-udkast. Dette udkast er helt gratis. Hvis du kan lide udkastet, kan I diskutere pris, og så går de igang med at designe din helt nye hjemmeside. Og de praktiserer altså FULD åbenhed om prisen. En hjemmeside hos dem koster fra 7.995,- kroner ex. moms. Det kommer helt an på dine ønsker og behov. Men der er tre forskellige pakker, så de kan have alle med ligegyldigt hvad deres budget måtte være. Der er nogle små virksomheder, som ikke har helt lige så stort et rådighedsbeløb, som andre, måske større virksomheder kunne have. Dette har webbureaet med i tankerne, når de kommer med et tilbud til dig.

Så jeg håber, at du har fået lyst til at kontakte dem. Læs også mere her.