Teltudlejning til din fest

Teltudlejning til din fest

18. januar 2021 Slået fra Af ChristnaW

Hej alle sammen. Jeg ved godt, at det er COVID tider, men jeg vil tale om teltudlejning herinde på bloggen i dag. Så kan vi gå og drømme om de fester, som vi kan holde, når vi alle er blevet vaccineret og er ude på den anden side. Læs med i dag.

Teltudlejning til din fest

Hvis du skal bruge et telt, så kig mod denne virksomhed med erfaring i teltudlejning. Det skal som sagt handle om teltudlejning i dag her på bloggen i dag, og jeg ved godt, at vi ikke kan holde fest lige nu. Ihvertfald kun for jeres 5-personers boble. Det er jo ikke det vilde. Det firma, som jeg vil tale om i dag, har mange års erfaring på området. Derfor kender de til alle de problemer eller behov, der kan opstå undervejs, når man planlægger en fest. Derfor har de også telte i alle størrelser og varianter. De udlejer festtelte fra 9 m² og til ca. 1000 m². Men hvordan ved du hvilken størrelse, du skal vælge? Det er lidt forskelligt hvilken størrelse folk vælger. Man skal regne med ca. 1 m² pr. person til et telt. Det er sådan en tommelfingerregel. Det er jo en risiko at tage, når man vil holde havefest i Danmark, men hvis du lejer et telt hos dette firma, så kan du være ude i haven lige meget hvordan vejret arter sig. Det er lige meget, om du skal holde fest, udstilling, bryllup, byfest, open by night, festival, etc.

Størrelse af telt til din fest i haven eller på vejen

Jeg var lige kort inde på, hvilken størrelse af telt, som du bør vælge til din fest. Men lad os lige tale lidt mere om størrelsen af det telt, som du bør vælge. Det er som sagt lidt forskelligt, hvad folk vælger til deres unikke fest. Derfor ved du også bedst selv, hvor meget plads I skal bruge. Men du skal regne med ca. 1 m² pr. person i det telt, som du lejer. Så hvis du skal holde en fest, hvor du skal bruge forskellige telte eller andre ting, som ikke lige kommer i en pakkeløsning, så kan det firma, som jeg taler om i dag sagtens hjælpe dig med det. Det har de hjulpet med mange gange gennem årene. Du kan finde deres kontaktinformation inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost.

Læs mere her.