Teambuilding for alle

Teambuilding for alle

10. oktober 2021 Slået fra Af ChristnaW

Hej bloggen. Glædelig søndag! Jeg vil i dag tale om noget meget spændende, og det er teambuilding. Det er noget, som kan øge god kommunikation, samt motivationen og sammenholdet på arbejdspladsen. Læs med i dag her på bloggen og lær mere.

Hvad kan teambuilding egentlig gøre for jer?

Fedt, at I læser med i dag omkring teambuilding, som er noget af det vigtigste for kollegaer på en arbejdsplads. Hvorfor er det således? Jamen det er faktisk fordi teambuilding har bevist, at det skaber gladere medarbejdere, bedre samarbejde og derfor bedre resultater. Og hvilken arbejdsplads er ikke interesseret i det? Det er vores, og derfor har vi været på teambuilding mange gange. Teambuilding er den helt perfekte løsning til at styrke en arbejdsplads, ligegyldigt hvor stor eller lille den er eller hvilket produkt man sælger. De hjælper alle til at skabe gode resultater både på kort sigt og lang sigt. Hvad kan man så lave med teambuilding? Der findes utrolig mange forskellige teambuildingaktiviteter i hele landet og i dag vil jeg have fokus på en virksomhed, som hedder AWA. De laver teambuilding her i KBH. Det laver både aktiviteter inden for mad og drikke, sport, action og adventure, musik og så laver de foredrag med spændende personligheder. En populær aktiviteter er Creative City Challenge, som ligger på Top 10 inde på AWA’s hjemmeside. Det kan I læse om, hvis I klikker jer derind. Har skal iud i en spændende blanding af skattejagt, byvandring og konkurrence selvfølgelig. Det er så sjovt og noget hvor alle bliver udfordret på en ny måde.  Læs mere nedenfor.

Det er en fed virksomhed, det lover jeg.

Denne virksomhed har mange års erfaring med teambuilding. De har nemlig hjulpet forskellige virksomedher igennem 10 år. Det betyder også, at deres erfaring er ulig nogle andre. De har erfaring med events fra 10 personer helt op til 10.000 personer. Så det er som sagt helt ligegyldigt, hvor stor eller lille jeres virksomhed er. De er super professionelle og kan koordinatorer hele eventet for jer. Hvis det lyder som noget for jer, så vil jeg anbefale at klikke jer ind på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Her kan I læse meget mere om dem. Lad mig vide i kommentarfeltet, om I synes om disse slags indlæg her på bloggen.

Læs også meget mere om erhverv lige her. Og så håber jeg bare, at I får en lækker solrig søndag derude.