Skal du holde firmaarrangement?

Skal du holde firmaarrangement?

6. december 2019 Slået fra Af ChristnaW

Hej alle sammen! I dag skal vi tale en masse om firmaarrangement i København. Det er højtid for julefrokost, og hvis du ikke har fået planlagt årets julefrokost endnu, så er der ingen tid at spilde. Læs med her på bloggen i dag og hør hvordan du kan planlægge den bedste dag.

Julefrokost eller andet firmaarrangement i horisonten?

Der er masser forskellige ting at foretage sig til et firmaarrangement. Hvis du læser med her på bloggen i dag vil jeg fortælle om, hvad du kan lave med et firma som AWA, som hjælper dig fra start til slut med at arrangere jeres dag. Om det er for en mindre virksomhed eller en stor, det er lige meget. De har mange års erfaring på området, så du kan stole på, at de gør et godt stykke arbejde. Hvad kan man lave til sit firmaarrangement med AWA? Inde på deres hjemmeside har de forskellige temaer, som man kan kigge under. Her findes der lister så lange, som ventetiden til jul føles, med forskellige arrangementer. For eksempel kan man kigge under mad og drikke. Her finder man sjove og ikke mindst festlige arrangementer, som champagnesabling, cupcake-kursus, cocktail-kursus, grill kokkeskole, flødebolle-kursus, romsmagning, kursus i fyldte chokolader og meget mere.

Hvad kan man lave, hvis det ikke lige skal handle om mad og drikke?

Hvis det ikke skal handle om mad og drikke til jeres firmaarrangement, fordi I måske skal ud og spise senere, så kan I også lave noget aktivt. For eksempel er der en kategori, som AWA kalder Dans og Musik. Her kan man lave ting som at synge gospel sammen, lære at beatboxe, lære moderne dans, stompe, få sangundervisning, eller endda danse square dance og line dance. Det er en mere aktiv dag, hvis I for eksempel skal sidde ned til julefrokost om eftermiddagen eller aftenen, og gerne skulle havde oparbejdet en god appetit. Men hvorfor lige vælge AWA? Du kan selvfølgelig læse meget mere om dem inde på deres hjemmeside, men jeg vil også lige skrive lidt herinde omkring HVORFOR du absolut må kontakte AWA omkring dit næste firmaarrangement. De er bare de bedste på markedet. De går op i at hjælpe organisationer med at skabe glade medarbejdere, og tror på, at glade medarbejdere skaber gode resultater. De har 10 års erfaring med events på alt fra 10 personer op til 10.000 personer. Så de har altså prøvet lidt af hvert, må man sige.

Læs også mere på bloggen lige her.