Pullerter er til for os alle

Pullerter er til for os alle

6. oktober 2020 Slået fra Af ChristnaW

Hej alle sammen! Tak fordi I er kommet her forbi bloggen i dag. Det skal handle om noget virkelig spædende: pullerter. Ved du ikke, hvad det er? Det skal jeg sige dig. Det er derfor, at du skal læse med i dag på bloggen.

Pullerter er for os mennesker

https://ishoj-hegn.dk/afspaerring/pullerter/

Jeg er så glad for, at I i dag har lagt vejen her forbi bloggen. Det betyder alverden, at I godt vil bruge jeres tid på at læse med herinde. Vi skal tale om pullerter i dag, og det ved jeg ikke hvor mange af jer ved hvad er? Skriv nede i kommentarfeltet nu, hvis I ved det. Før I læser videre.

Hvad er det?

Lad mig svare på det spørgsmål: Pullerter er en enkel form for afspærring, der deler gående og biler. Det er blevet mere og mere vigtig i gadebilledet, fordi vi har oplevet en del terror på f.eks. julemarkedet i Berlin for nogle år siden. Det er ofte en pille, man ser, der hvor gående og kørende trafik skal deles om arealet. Pullerter kan komme i rigtig mange størrelser og med forskellige funktioner. Det kommer nemlig helt an på, hvor de skal sættes op. Men kan altså få faste, aftagelige, nedsænkelige og automatiske, som kører ned i jorden ved aktivering, og sikkert også mange flere, som jeg ikke har set endnu. Hvorfor ved jeg alt det her? Jamen, det gør jeg faktisk, fordi vi har fået dem rundt om det firma, hvor jeg arbejder i København. Det er en ret vigtig bygning (jeg kan desværre ikke lige sige hvor det er, sorry) og derfor har de sat pullerter op som en ekstra sikkerhed for bygningen og hvem der kommer ind og ud.

Hvad er formålet?

Det er jo netop at passe på dig. Hvis du går på gågaden, så er det jo ret vigtigt, at der ikke ligepludselig flyver en bil igennem gaden. Det kan gøre, at en masse mennesker kommer til skade, og det kan vi ikke have. Noget, som de også kan bruges til er f.eks. at hegne indkøbsvogne ind, som man ser i IKEA. Her kan man kun komme til et bestemt punkt med sin vogn, så er der pullerter, som spærrer. Jeg går ud fra, at det er for, at folk ikke tager vognene med hjem, selvom jeg nu synes, at det ville være meget underligt at gøre. Men hey ho, vi er jo alle forskellige.

Læs også mere her på bloggen.