Prøv min foretrukne frokostordning i København

Prøv min foretrukne frokostordning i København

21. oktober 2019 Slået fra Af Bea

Skal du til at vælge frokostordning i København? Så føler du dig måske overvældet af de mange muligheder. Det gjorde vi i hvert fald i min virksomhed. Men så faldt vi over Nordic Catering, der leverer frisk, lækker og hjemmelavet frokost til os hver eneste arbejdsdag. Skal din virksomhed også glæde sig til spisetid? Så læs med her, og se, hvorfor Nordic Catering er min foretrukne frokostordning i København.

Frokostordning i København gør medarbejderne glade

Først og fremmest vil jeg fremhæve værdien af en frokostordning helt generelt. Det er jo ingen hemmelighed, at nogen skal punge ud for den slags fornøjelse. Men en frokostordning i København kan helt sikkert være pengene værd. Det betyder nemlig meget for energiniveauet, hvad man spiser i løbet af dagen. Derudover er det bare hyggeligt at kunne samles om en lækker frokost, der smager alle i virksomheden. En frokostordning hæver altså både energiniveauet rent fysiologisk, men det øger også arbejdsglæden og overskuddet. Man bør derfor betragte udgifterne som en investering i medarbejderpleje, hvilket kan øge effektiviteten og forbedre humøret i virksomheden.

Derfor skal du vælge Nordic Catering

Når man vælger at investere i en frokostordning, så bør man investere i en god én. Nordic Catering laver al deres mad fra bunden og bruger kun friske råvarer. Dermed er du sikret en frokost af høj kvalitet, der både smager godt og giver dig masser af energi. Nordic Catering har hver uge en ny, spændende og ikke mindst varieret menu, så det aldrig bliver kedeligt at gå til frokost. På trods af variationen bestræber de sig på at mindske madspild. Det skal nemlig være med god samvittighed, at man spiser godt.

En skræddersyet frokostordning i København

Nordic Catering er gode til at tilpasse frokosten til lige præcis din virksomhed. Det gælder både mængden af mad, men også typen af mad samt prisen. Er der nogle retter, som I er særligt glade for? Eller er der medarbejdere med særlige diæter eller allergier? Nordic Catering tager højde for det hele og sammensætter en frokostmenu, alle kan se frem til. Den gode dialog er nemlig en vigtig del af samarbejdet med Nordic Catering. De er altid åbne over for nye forslag og bestræber sig konstant på at blive bedre.

Bestil en prøveuge!

Vil du kende effekten af ægte kvalitetsfrokost? Så kan du bestille en uforpligtigende prøveuge. Alt du skal gøre er at kontakte Nordic Catering. Du kan også udfylde formularen på deres hjemmeside for at blive kontaktet. Læs mere om det her.