Festmusik til din fest

Festmusik til din fest

2. februar 2021 Slået fra Af ChristnaW

Hej alle sammen! Jeg er glad for, at I i dag er kommet forbi bloggen. Det skal handle om fest og farver i dag her på bloggen, når jeg vil tale om festmusik. Det bliver ikke bedre. Især ikke efter, at vi har været i corona i så lang tid. Læs med i dag.

God festmusik til din fest

Det er i dag, at I skal læse med herinde på bloggen. Jeg vil nemlig tale en masse om festmusik, som er noget jeg har lært en del omkring på det sidste. Og hvorfor har jeg så det? Jamen det er sådan, at jeg fylder 50år til marts, og jeg ville gerne holde stor fest for familie og venner. Det kommer jeg jo af gode grunde ikke til nu, men det betyder ikke, at jeg ikke havde det hele planlagt. Derfor havde jeg også lavet en masse research omkring festmusik. Jeg kender derfor en musiker, som kan tilbyde festmusik, og det er både som solomusiker og entertainer. Han er helt sin egen. Og det er en person, som jeg gerne vil introducere til jer. Han har et super bredt repertoire fra jazz, rock ‘n’ roll, country, funk, blues, til latin, reggae, dansk- og engelsksproget evergreens.

Skal vi feste, når COVID er ovre?

Jeg synes vi skal smække op for fest og farver, når COVID for alvor er ovre. Festmusik er noget, som virkelig sætter en stemning. Det kan man slet ikke undvære. Men hvad koster det? Den musiker, som jeg taler om i dag, tilbyder mange forskellige ting såsom musikundervisning, klaverstemmer samt som festmusiker. Man kan booke ham for omkring 2000 kroner for tre timers kareoke-underholdning. Det er mega fedt, at han laver så meget forskelligt, synes jeg. Jeg har linket til hans hjemmeside længere oppe i denne blogpost, hvor du kan læse meget mere om de forskellige grene af underholdning, som han tilbyder. Der er nemlig masser. Jeg har tænkt mig at hyre netop ham, når jeg kan fejre min 50 års fødselsdag. Indtil videre, må det bare blive for den lille familie. Så fyre vi op for festen senere. Jeg håber, at du har fået lyst til at hyre en festmusiker til din næste fest. Det skal jeg ihvertfald. Vi trænger alle til at komme ud efter denne omgang med COVID. Det er hårdt, så det er fedt at have noget, som vi alle sammen kan se frem til. Synes I ikke?

Læs mere her.