Få dine paller i Næstved

Få dine paller i Næstved

18. november 2022 Slået fra Af Morten Olsen

Hvis du bor i det sydlige Sjælland, og har brug for at transportere noget gods, har du mulighed for at købe paller Næstved. Paller kommer i mange forskellige former og størrelser, og kan anvendes til mange forskellige formål. Det er ligeledes vigtigt, at du ikke bare smider dine brugte paller ud, hvis du ligger inde med sådanne. De kan være guld værd for andre. Ikke engang hvis de er gået i stykker, behøver du at kassere dem. Der købes nemlig paller i Næstved, hvor de tager ødelagt og brugte paller ind, og derefter reparerer dem igen, så de kan bruges på ny.

De typer af paller der findes, kan siges at inddeles i syv kategorier. Dette drejer sig om lyse EUR paller, mørke EUR paller, B paller, DS halvpaller, engangspaller, engangs halvpaller og plastik kvartpaller. Alt efter hvad du skal transportere, kan en af disse formentlig opfylde dine behov.

Hvilke paller er de mest almindelige?

De paller der mest hyppigt brugt, er nok den klassiske DS halvpalle. DS står for Dansk Standard, og er paller der kun benyttes i Danmark. De svarer til en halv EUR palle, er varmebehandlede og har samme trætykkelse som en EUR palle. Du kan også få disse paller i Næstved.

At disse paller har en dansk standard er vigtigt, da der er nogle ting man skal være opmærksom på, når man køber paller generelt. De kan nemlig være fyldt med kemikalier. Det er DS paller ikke, da der i Danmark findes nogle regulativer, der forhindrer dette. Det er blevet populært at tage paller ind i hjemmet, eller bruge dem som højbede i haven. Man skal bare her være opmærksom på, at de ikke er trykimprægnerede eller er befængt med insektmidler. I nogle lande er det nemlig tilladt at bruge metylbromid til at holde insekterne væk. Dette er dog giftigt og skadeligt for ozonlaget.