Et webbureau over alle webbureauer

Et webbureau over alle webbureauer

10. december 2019 Slået fra Af ChristnaW

Hej bloggen! I dag skal i tale om et webburea, som har fået hele 4 nomineringer i træk til Børsens Gazellepris. Det er et firma med kapaw, og de er vokset fra kun to ejere til hele 20 engagerede og dygtige medarbejdere. Læs med i dag her på bloggen, og lær meget mere om dem.

Et webbureau med kapaw

Standoutmedia brander sig som det flinkeste webbureau på markedet, og det er de virkelig også. Derudover er de også super dygtige. De 20 medarbejdere arbejder i WordPress CMS, når de udvikler websites til de mange kunder, som Standoutmedia igennem tiden har haft. De har faktisk udviklet mere end 2000 websites, hvilket jo er helt vildt. De kan hjælpe dig med retargeting, adwords, nyhedsbreve, SEO, Google Analytics, grafisk design, samt Facebook for virksomheder. Du kan altså hyrer dem til langt de fleste opgaver, som du måtte have omkring dine digitale platforme. Det kan være, at du er en ny virksomhed, som skal have udviklet hele jeres grafiske koncept, men det kan også være, at I er en veletableret hjemmeside, som bare trænger til at få et helt nyt look. Begge dele er noget, som Standoutmedia kan hjælpe med. Og jeg lover dig, at du vil blive glad for resultatet.

Hvad har de lavet før?

Inde på dette webbureau’s hjemmeside kan du se nogle af de websites, som de har udviklet før. Dette kan give dig et rigtig godt indblik i, hvem Standoutmedia er som virksomhed og hvad de kan udvikle for dig. Det kan være, at du allerede har en idé om, hvordan du gerne vil have det til at se ud, men det kan også være, at du har brug for input, fordi du er helt på bar bund. Inde på deres hjemmeside, kan du blandt andet browse rundt i hjemmesider, som de har lavet for Danish Crown, Naturvejlederforeningen, Impactt, Kvanum Køkken, Guldsmeden Hotels, Helle-K Art, Vognmand Jensen, Kristelig Handicapforening og mange andre. Der er altså fuld plade, når det kommer til brancher, og de kan få rigtig meget god inspiration ved at kigge inde på deres portfolio. De kan med sikkerhed finde et firma, som er i nogenlunde samme branche som dig, og så kan du ligesom se, hvad Standoutmedia har lavet for dem. Herefter kan du afgøre, om det er et webbureau, som du gerne vil kontakte omkring dit projekt.

Jeg håber, at du har fået blog på tanden. Du kan læse meget mere lige her.