Epoxy gulve er smarte til både erhverv og privat

Epoxy gulve er smarte til både erhverv og privat

29. april 2020 Slået fra Af ChristnaW

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om Epoxy gulve her på bloggen. Det skal handle om, hvorfor disse gulve er super smarte, samt hvorfor de mon er blevet så populære. Vi skal også tale om en virksomhed, som kan leverer disse gulve til dig ligemeget om du har en virksomhed, eller om det er til privat brug. 

Epoxy gulve er smarte til både erhverv og privat

I dag skal det som sagt handle om Epoxy gulve, som i mange år er blevet  brugt i industrier, hvor belastningen varierer fra let til tung. Der, hvor det er blevet brugt i lang tid er for eksempel lagerhaller, værksteder og steder lige som det. Og hvorfor er epoxy gulve så så gode i industrien? Det er simpelthen fordi overfladen er utrolig slidstærk, og det tilmed er et blødt gulv, som er rart at færdes på. Disse industrigulve er slidstærke, epoxy gulve er modstandsdygtige overfor kemikalier, de er tilmed rengøringsvenlige og fås i mange forskellige farver, så du kan få lige den farve, som du ønsker. På mig virker det altså som om, at dette gulv er det bedste på markedet, hvis man gerne vil have et gulv, som kan holde til noget, men også være mega rart at gå på. Men lad os lige komme ind på, at dette gulv er blevet utrolig populært, at bruge i private hjem. Lad os tale mere om det nedenfor.

Private hjem med dette gulv i fede farver

Der var en sæson i Nybyggerne på tv, for en del år siden nu, hvor et af parrene valgte at køre gult epoxy gulv rundt i hele huset. Det var et kæmpe statement, og jeg husker det virkelig stadig i dag, hvor sejt jeg synes det var. Efter de gjorde det på TV, var det lige som om, at det gik op for mange mennesker, at det var et rigtig smart gulv at have. Ikke nok med, at det er nemt at få belagt, så kan man spilde på det, tabe noget skarpt og bare have det i rigtig mange år, og der sker ikke noget. Det er super slidstærkt. Og når man så kan få sådan nogle super seje farver, så bliver det jo kun sjovere. Prisen på de her gulve er super god og kvaliteten er i højsæde. Derfor er det som regel den ideelle løsning for de fleste.

Du kan læse mere på bloggen lige her.